ACCESORII VINTAGE PENTRU PAR

Cat de frumos poate fi un accesoriu vintage pentru par.
Fie ca e cu cristale Swarovski sau cu perle de cultura, cu dantele si pene colorate, cu flori din organza sau pur si simplu o palarioara chic din saten. Imi plac tare mult doamnele si domnitele care-si aranjeaza parul cu cate o bentita colorata ori o cordeluta plina de margele. Practic accesoriile acestea transmit unicitatea fiecarei personalitati.
Poate-ati observat si voi cum accesoriile pentru par schimba foarte mult aspectul unei persoane atunci cand sunt asortate unei tinute potrivite.                

O palarioara din saten cu pene, se asorteaza asa de bine la o rochie eleganta. Imi imaginez o rochie cloche, pâna la genunchi, cu decolteul intr-un V subtil. Palarioara aceasta parca cere tocuri, inalte si subtiri, feminine si puternice.

                                         

Un alt exemplu, o fundita stil vintage, precum e cea din imagine, poate fi purtata atat la o rochita cu floricele sau polka dots, cat si la o tinuta casual, cu o pereche de tenissi un tricou lung si lejer care acopera o pereche de colanti de piele.
                               


Iar pentru domnisoarele care se pregatesc de nunta si nu vor sa poarte voal, exista si minunatele accesorii vintage pentru mirese. Cu cristale Swarovski si dantele fine, cu panglici din saten ori flori din organza, accesoriile vintage pentru par completeaza atat de bine tinuta, incat voalul ar parea in plus.
Cand am creat aceasta coronita cu flori albe  ca zapada, m-am gandit la cat de bine-ar arata pe o parul negru ca abanosul al unei mirese indragostite, sau prin parul impletit al unei roscate usor pistruiata, cu ochii verzi ca smaraldul si pe parul sarutat de soare al Ilenei noastre Cosanzene.



Tu ce accesorii pentru par preferi?

 

Contact

contact@mariafelea.ro

About