BIJUTERII DE NUNTA: CU PERLE SAU FARA PERLE?

    
                                


Unul dintre multele mituri referitoare la ziua nuntii spune ca aduce ghinion daca mireasa poarta bijuterii din perle. In copilarie auzeam de la cei mai in varsta, si putin mai superstitiosi, ca perlele aduc cu ele o casnicie scaldata-n lacrimi. Insa in alte parti ale lumii perlele simbolizeaza exact opusul: fericirea si împlinirea.
De altfel, lacrimile fie aduc noroc, fie ghinion: daca mireasa plange-n ziua nuntii, înseamna ca fie va avea o casnicie fericita, cu multe zambete, fie va fi începutul unei lungi perioade de lacrimi si suspine.
Daca ma intrebi pe mine, acestea sunt doar superstitii, si fiecare alege daca crede in ele sau nu. Totul este interpretabil. Depinde doar cum le interpretezi tu. :)
Daca iti doresti sa porti perle in ziua nuntii, poarta-le cu incredere si cu zambetul pe buze, daca nu iti doresti, la fel, alege-ti ceva ce ti se potriveste si te reprezinta.
perla e delicata si eleganta, iar o bijuterie cu perle e atat de cocheta si de finuta, încat n-ar trebui sa lasi o superstitie sa-ti stea-n cale.
Chiar crezi ca o pietricica îti poate prezice succesul mariajului?
Tu ce tip de bijuterii ai purta(t) în ziua nuntii?
                                         

                                       

0 comments:

Post a Comment

 

Contact

contact@mariafelea.ro

About